12.29.2011

2011:3

Mittemellan Londonlivet och Lundalivet så åkte jag till Spanien på festival, det var en otroligt vecka med fest, britter, sol och stekheta tält. Vi saknade kallt vatten, varm mat och att kunna duscha nakna. Vi åt frukost, lunch och middag på Lidls parkering tillsammans med andra festivalbesökare och levde ett riktigt festivalliv. Här är lite bilder.


I brist på glas så får var vara innovativ. Vi designade egna glas med hjälp av gamla vattenflaskor och en sax. Ur glasen drack vi Sangria som alltid var lite för varm.

Över vårt camp hängde såklart den svenska flaggan, senare döpte vi campet till "Camp Rock" efter Jonas Brothers film. Tyvärr fattade nog ingen ironin bakom det hela.


På nätterna dansade vi till bra live akter på de olika scenerna eller så sprang vi fram och tillbaka mellan de olika scenerna för att inte missa något. Den bästa dansen bjöd vi på under Crystal Fighters, deras gig var otroligt.


Varje morgon vaknade vi efter ca tre timmars sömn på grund av att tältet var ungefär 40 grader varmt. Vi gav oss iväg mot Lidl för att äta frukost på deras parkering samt köpa vatten. Sedan intog vi stranden tills klockan var fem, då åt vi middag på lidls parkering, köpte sangria för kvällen och sedan åkte vi tillbaka till campet och taggade för att inta festivalområdet.


Väl inne på festivalområdet så ägde vi bara. Det var en fantastisk vecka. Det vill jag göra om, helst i sommar.

1 kommentar:

Olivia sa...

Haha, du är betydligt mer ambitiös i din resumé av 2011 än vad jag var ;)