10.11.2010

UNDERWORLD, Camden town.

I fredags var vi sju stycken svenska tjejer samlade på ett litet tak i Fulham, där drack vi vin tills bussen gick till Camden. I Camden gick vi på Koko, eller i alla fall fem av oss. Kvällen slutade tidigt men vi hade trevligt i alla fall. Och låt oss bara säga att beteendet var väldigt svenskt.

I lördags år vi tyskmat och åkte till Underworld. Och vilken under(bar )värld sen! Londons snyggaste killar samlade på ett och samma ställe dansade till fraser som "did you see the stylish kids in the riot", "when there's no one left to fightboys like us don't shine so bright" & "the night's not over, you're not trying hard enough".
När Undervärlden sedan stängde så satte vi oss på en av Camdens smutsiga gator och såg alla människor åka hem. På gatan hade vi något som liknade en efterfest tillsammans med världens tre skönaste engelsmän, två andra engelsmän med likadana kläder samt en hatt, en spanska kille som kom och gick, pekade på alla och sa "dutch!" och en uteliggare som efter ett tag började sjunga.
När klockan blev halv fem insåg vi att vi bara satt på gatan, så vi bestämde oss för att fortsätta eftefesten vis busshållsplatsen. Bussen kom rätt snabbt och när vi sa hejdå till killarna insåg vi att vi aldrig mer kommer träffa dem, det enda vi hade var förnamn! Men vilken tur att London, och Underworld, är fullt med sköna människor.
En annan sak vi insåg var att vi tog fel buss, men vi kom i alla fall hem. Om än klockan hann bli 06.30.

Och oj vad jag älskar den här staden!

På fredag blir det Underworld, igen.

1 kommentar:

Gustav Marklund sa...

Gah. Jag vill. Jag vill. ;)

Piteå är blää. Så är det!!!