1.09.2011

purple turtle




Vi gick på Purple Turtle för att ta en öl och se Bad Wolf spela. Bandet var helt okej, gitarristen/ sångaren var snygg men han borde skaffa nya bandkompisar för de andra passade inte in. Han var väldigt snygg, och spelade gitarr. och sjöng.
Vi drack öl, hälsade på bandet, sedan började världens skummaste band spela. Tjejen i bandet stod och smekte håret i alla låtar och hade ett nattlinne på sig, med jeans under. Killen i bandet började ta av sig slipsen lite sådär sexigt, så att man undrar om han ska strippa.
Då tänkte jag och Madde att, nej nu ger vi upp - eller fortsätter. För klockan var bara halv tio så hem kunde vi ju inte gå. Vi gick till The world's end. Mötte upp två killar som Madde känner, drack mer öl. Så fick vi en idé, varför inte klubba?
En av killarna jobbade på en bar och fixade in oss gratis på Underworld. Där drack vi rom och cola och dansade till den godaste musiken. Vi blev visst kvar till stängning också, på grund utav musiken.

Påväg hem i nattbussen så hade alla på övervåningen av bussen allsång, vi sjöng med vi med. Fan va fint det var, att höra hela bussen sjunga Wonderwall. Nattbussarna är underbara.

Inga kommentarer: