12.05.2010

discotek






The Fabric är en gammal fabrik i norra London. Det är en dyr fabrik, för att komma in måste man betala 15 pund. Men å andra sidan så spelar dom musik som du bara måste dansa till, även om det är techno, du kan gå vilse bland alla olika dansgolv och våningar, överallt kan du se söta pojkar och för att inte tala om det fenomenet att dom har öppet till 6 am.

Så länge stod inte jag och Lilia ut, vi åkte hem vid halv fyra. Men att komma hem klockan 05.30 och sedan stiga upp klockan 10.00, ja det kändes rätt lagom. Och oj vad ömma ben man får efter en galen kväll på dansgolvet.

NO ONE CAN KILL DISCO

Förutom att gå på discotek för att dansa så går vi och julshoppar i en otroligt julpyntad stad, trängs med turister i Covent Garden och Oxford street och försöker hitta julklappar till en vänlig peng.
Ibland går vi på Harrods och tittar på kläder som man annars bara sett på bild, eller film. Och gapar över att det är påriktigt. Och gapar ännu mer över priset, och hittar en fin tröja för 110 pund och tänker, det var ju ändå rätt billigt - jämfört med allt annat.

Så går vi på pub för att ta ett glas vin, vilket slutar med två glas vin var och sedan en flaska att dela på. Allt på grund utav en charmig bartender. Och så försöker vi få engelsmän att förstå grejen med snapsvisor, utan större framgång.

Och tips till er, The Cross Keys i Covent Garden är nog en av Londons bästa pubar.

Inga kommentarer: